Polen verschalkt Servië, droomdebuut in Roemenië

23 maart 2016, 22:46

Polen heeft woensdagavond in een vriendschappelijke interland afgerekend met Servië. Met Ajax-spits Arek Milik en eredivisiebekenden Filip Kostic, Filip Djuricic, Slobodan Rajkovic, Nemanja Matic, Vladimir Stojkovic en Miralem Sulejmani in actie won de Poolse ploeg met 1-0 in Poznan.

Jakub Blaszczykowski tekende na 28 minuten spelen voor de enige treffer van de wedstrijd. De aanvaller van Fiorentina nam een afgeslagen bal in één keer vanuit de lucht op de pantoffel. Milik was in de tweede helft dicht bij de 2-0, maar raakte de paal. Er was sprake van een gelijk opgaande wedstrijd. Aan de zijde van Servië speelden Nemanja Gudelj en Dusan Tadic niet mee, omdat ze niet meer onder de huidige bondscoach van de Serviërs willen opdraven.

Eerder op deze woensdagavond beleefde Nicolae Claudiu Stanciu een droomwedstrijd. De middenvelder van Steaua Boekarest debuteerde niet alleen voor de nationale ploeg van Roemenië, maar kroonde zich ook meteen tot matchwinner. In de 65ste minuut besliste Stanciu in Giurgiu het oefenduel met Litouwen, waar SC Cambuur-verdediger Vytautas Andriuskevicius de hele wedstrijd vanaf het veld meemaakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen