Gudelj en Tadic bedanken voor Servië onder 'laffe bondscoach'

22 maart 2016, 07:59   Bijgewerkt: 22 maart 2016, 08:53

Nemanja Gudelj en Dusan Tadic weigeren nog langer voor het Servische nationale elftal uit te komen zolang Radovan Curcic aan het roer staat. Beide spelers kregen geen oproep voor de oefeninterlands tegen Polen (23 maart) en Estland (29 maart) en dat schoot compleet in het verkeerde keelgat.

"Ik ben iemand die nooit zeurt, zich normaal gesproken altijd neerlegt bij de keuzes van de trainer, maar hier heb ik gewoon geen zin meer in. Spelers die bij hun clubs op de reservebank zitten of zelfs op de tribune, spelen wel in het Servisch elftal", aldus Gudelj tegenover De Telegraaf. "Daar heb ik geen moeite mee als het spelers van wereldklasse zijn die in grote buitenlandse competities spelen. Maar toevallig zijn het allemaal jongens van Servische clubs. Hoe dat kan? Daar heb ik zo mijn gedachten over, maar die houd ik voor mezelf."

Ook Tadic gaf aan niet meer onder Curcic te willen spelen. "Ik speel in de sterkste competitie ter wereld en kwam al tot zeven goals en zeven assists. Dat je dan uit de krant moet vernemen dat je niet bent opgeroepen, is schandalig. Zolang Curcic het voor het zeggen heeft, reageer ik niet meer op zijn oproepen. Curcic is gewoon laf, hij is nog bang voor zijn eigen schaduw. Bovendien mist hij het gezag en de kennis om het nationale team te leiden", zo is Tadic uitgesproken tegenover het Servische Beta.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen