Verbeek zegeviert met Bochum bij Kaiserslautern

14 maart 2016, 22:13

Gertjan Verbeek is voor de tiende competitiewedstrijd op rij ongeslagen gebleven met VfL Bochum. De Nederlandse coach leidde zijn elftal maandag naar een 0-2 overwinning in de uitwedstrijd tegen 1. FC Kaiserslautern.

Simon Terodde was met twee doelpunten de grote man aan de zijde van Bochum. De 28-jarige aanvaller opende drie minuten na de pauze de score uit een strafschop en bepaalde in de laatste minuut van de reguliere speeltijd de eindscore op 0-2.

Door de winst komt Bochum op 43 punten, waarmee het de vierde plaats in de Tweede Bundesliga overneemt van St. Pauli. Bochum heeft zeven punten minder dan zijn oud-werkgever Nürnberg, dat de derde plaats in handen heeft. De nummer drie speelt tegen de nummer zestien van de Bundesliga play-offs om een plek op het hoogste niveau, de top-twee promoveert rechtstreeks.