Buitenland: Gent en Monaco morsen punten

4 maart 2016, 23:40

In het buitenland hebben KAA Gent en AS Monaco puntenverlies geleden. Gent kwam vrijdag in de Belgische Pro League voor eigen publiek niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen laagvlieger OH Leuven. Monaco speelde met 2-2 gelijk bij Caen.

Mbark Boussoufa redde met een doelpunt in de 68ste minuut het punt voor Gent. Leuven was ruim een kwartier eerder op 0-1 gekomen door toedoen van Leandro Trossard. Leuven-keeper Rudy Riou kreeg in de 86ste minuut rood vanwege hands buiten het strafschopgebied, maar aan de score veranderde niets meer. Door de remise van Gent kan Club Brugge zaterdag de koppositie in de Pro League overnemen. Daarvoor moet het thuis winnen van Sint Truiden.

AS Monaco kwam op visite bij Caen twee keer op voorsprong, maar genoeg voor de drie punten was dat niet: 2-2. Doelpunten van Thomas Lemar en Alaeddine Yahia (eigen goal) werden teniet gedaan door respectievelijk Julien Feret (penalty) en Christian Kouakou Yao. Laatstgenoemde bepaalde in de 89ste minuut de eindscore op 2-2. Monaco staat met 51 punten tweede in de Ligue 1, Caen is met acht punten minder de nummer drie. Als koploper Paris Saint Germain zaterdag thuis afrekent met Montpellier, dan komt het op 76 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen