Schalke ziet Stuttgart in slotfase langszij komen

21 februari 2016, 19:23

Schalke 04 is zondagavond tegen VfB Stuttgart blijven steken op een gelijkspel: 1-1. De formatie uit Gelsenkirchen kwam weliswaar op voorsprong, maar incasseerde een kwartier voor tijd een treffer van Stuttgart.

Younes Belhanda zorgde na een kwartier voor de voorsprong met een rake kopbal. Schalke leek de overwinning ook veilig te stellen, maar doelman Ralf Fährmann moest een kwartier voor tijd toch vissen. Invaller Martin Harnik tekende voor de gelijkmaker. Op dat moment stond de doelpuntenmaker nog maar drie minuten binnen de lijnen.

Aan de kant van Schalke begon Klaas-Jan Huntelaar in de basis. De Nederlander werd vlak voor rust naar de kant gehaald. Bij Stuttgart speelde voormalig FC Groningen-speler Filip Kostic de volledige wedstrijd mee. Schalke staat na het gelijkspel zesde en Stuttgart is terug te vinden op de elfde positie.

Het FC Augsburg van Paul Verhaegh ging tegelijkertijd op bezoek bij Hannover 96. Door een doelpunt van Ja-Cheol Koo stelde het drie punten veilig en neemt Augsburg steeds verder afstand van de degradatiezone. Hannover staat daarentegen onderaan in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen