Verbeek praat nog met Bochum: "Nog geen akkoord"

17 februari 2016, 16:37

VfL Bochum en Gertjan Verbeek hebben al tijden de intentie om langer met elkaar door te gaan, maar de club uit de Tweede Bundesliga en de Nederlandse coach hebben nog altijd geen overeenkomst bereikt over een nieuw contract. Hoewel er in Duitsland gezegd wordt dat een langer verblijf van Verbeek in Bochum beklonken is, spreekt Verbeek deze berichtgeving tegen.

"Er zijn deze week onderhandelingen geweest, maar we zijn al heel lang met elkaar in gesprek. We hebben de intentie om er samen uit te komen, maar er moeten nog wel wat dingen geregeld worden. Dat wordt nu gedaan door mijn zaakwaarnemer. Een akkoord? Nee, daar weet ik niets van", maakt Verbeek duidelijk tegenover Voetbal International.

Het contract van Verbeek bij de huidige nummer vijf van de Tweede Bundesliga loopt komende zomer af. Hij is sinds januari 2015 werkzaam in het rewirpowerSTADION, waar hij dit seizoen startte met vijf overwinningen op rij een ongeslagen reeks van ach duels.

De 53-jarige Verbeek lijkt tot medio 2018 bij te kunnen tekenen in Bochum, maar weet niet wanneer er witte rook te zien zal zijn. "Eigenlijk zouden we daar eind januari over naar buiten treden, maar er is nog niets rond."

Verbeek verloor vorige week met Bochum in de kwartfinale van de DFB Pokal met 0-3 van Bayern München en was na afloop van het duel niet te spreken over het gedrag van landgenoot Arjen Robben, die volgens Verbeek een schwalbe maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen