Mönchengladbach haalt uit, Verbeek doet goede zaken

5 februari 2016, 22:37

Borussia Mönchengladbach hield aan de eerste twee competitiewedstrijden van 2016 nul punten over, maar vrijdag heeft de ploeg van coach André Schubert de winnende draad weer opgepakt. Voor eigen publiek zegevierde BMG met 5-1 over Werder Bremen.

Andreas Christensen (2), Lars Stindl, Raffael (penalty) en Havard Nordtveit scoorden voor Mönchengladbach, Claudio Pizarro deed tussendoor uit een penalty iets terug namens Werder Bremen. BMG klimt door de winst naar de vierde plek in de Bundesliga, al komt de concurrentie later dit weekend nog in actie. Werder staat teleurstellend zestiende.

In de Tweede Bundesliga deed Gertjan Verbeek met VfL Bochum goede zaken door SC Freiburg, de nummer twee van de ranglijst, thuis met 2-0 te verslaan. Marco Terrazzino en Tim Hoogland waren trefzeker voor Bochum, dat door de zege naar de vierde plaats is gestegen. De achterstand op de derde plek van 1. FC Nürnberg bedraagt twee punten, maar dat team heeft nog een wedstrijd tegoed. De nummer drie van de tweede liga speelt aan het einde van het seizoen play-offs tegen de nummer zestien van de Bundesliga voor een plek op het hoogste niveau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen