Bankzitter Tighadouini hoopt op tijdelijk vertrek uit Spanje

Jw
19 januari 2016, 17:28

Adnane Tighadouini zoekt het komende half jaar waarschijnlijk zijn heil ergens anders. De aanvaller van Malaga CF komt bij zijn club nauwelijks aan spelen toe en hoopt daarom op een verhuurperiode. Een terugkeer naar de Eredivisie zou zomaar tot de mogelijkheden behoren.

Tighadouini verkaste afgelopen zomer van NAC Breda, waar hij was uitgegroeid tot een smaakmaker in de Eredivisie, naar Malaga. In de Primera Division lukte het de 24-jarige Marokkaans international echter niet om door te breken. "Ik wil spelen. Deze situatie is niet leuk voor mij", zegt hij nu tegenover VI.

Er lijkt genoeg animo voor de rappe vleugelspeler. "Er lopen wat dingen. Het maakt mij niet uit of het in Nederland is of in buitenland. Er hebben zich al clubs gemeld bij Málaga. Het is ook afwachten voor mij", aldus Tighadouini, die niet van plan is om ergens anders een vast contract te tekenen. "Ik voel me goed hier, alleen ik speel niet. Ik ben iemand die wil en moet spelen. In de zomer geldt: nieuwe ronde, nieuwe kansen. We hebben dan misschien ook een andere trainer."

Tighadouini scoorde afgelopen seizoen veertien keer in de Eredivisie, waarmee hij overigens niet voorkwam dat NAC Breda degradeerde naar de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen