Valencia pakt nipt punt bij competitiedebuut Neville

Jw
13 december 2015, 18:19

Gary Neville heeft geen vlammende start gemaakt aan zijn trainersavontuur bij Valencia. Voor de tweede keer in zijn eerste week als hoofdcoach van de Spaanse subtopper werd er niet gewonnen. Eibar hield op eigen veld een punt over aan het treffen met Valencia (1-1).

Valencia debuteerde midweeks op de bank van Valencia. Olympique Lyon bleek toen met 2-0 te sterk, waardoor de ambitieuze club uit de sinaasappelstad werd uitgeschakeld in de Champions League. Op bezoek bij Eibar, de verrassende nummer tien van de Primera Division, zag Neville zijn nieuwe ploeg opnieuw niet winnen.

Een tweede nederlaag was bovendien dichtbij. Valencia stond na een uur spelen met tien man doordat Lucas Orban vanwege een elleboogstoot een directe rode kaart pakte. De Argentijn, die ook al geel op zak had, veroorzaakte daarmee bovendien een penalty. Doelman Juame Doménech hield Valencia in de race door de inzet van Saúl Berjón te keren. 

De redding bleek goud waard later in de wedstrijd. David Juncà maakte vijf minuten voor tijd een eigen doelpunt, waardoor Valencia nog wel een punt meenam. Overigens speelde ook Eibar de wedstrijd uit met tien spelers. Ivan Ramis pakte laat in de wedstrijd een rode kaart. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen