Trainers ontslagen in Oostenrijk en Frankrijk

3 december 2015, 12:35

De clubleiding van Red Bull Salzburg heeft donderdag een noodgreep ondernomen. De regerend kampioen van Oostenrijk heeft Peter Zeidler per direct op straat gezet. Zijn landgenoot Thomas Letsch neemt de honneurs waar na het vertrek van de 53-jarige Duitser. De vervanger blijft in ieder geval tot de winterstop aan het roer staan.

Zeidler verbond zich afgelopen zomer voor twee seizoenen aan Red Bull Salzburg, maar beleefde teleurstellende tijden met de Oostenrijkse topclub. Eerst kon hij geen potten breken in de voorronde van de Champions League en daarna wist de ploeg uit Salzburg ook niet door te stomen in de play-offs van de Europa League. Van de laatste vijf duels werd bovendien slechts één potje gewonnen door de huidige nummer twee van Oostenrijk.

Ook Troyes, de rode lantaarndrager in de Ligue 1, heeft haar trainer ook de laan uitgestuurd. Jean-Marc Furlan, die sinds 2010 werkzaam was bij de Franse club, moet zodoende op zoek naar een nieuwe baan. Troyes pakte slechts vijf punten in zestien duels.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen