Van der Vaart en Van Wolfswinkel winnen met Betis

2 december 2015, 23:37

Met Rafael van der Vaart en Ricky van Wolfswinkel in de basis heeft Real Betis Sevilla het eerste duel met Sporting Gijón bij de laatste 32 van de Copa del Rey gewonnen. De Andalusische ploeg was de tegenstander uit de regio Asturië woensdag met 2-0 de baas.

Álvaro Vadillo bracht Real Betis Sevilla in de 47ste minuut aan de leiding, Juan Vargas tekende in de derde minuut van de extra tijd voor de 2-0. Van der Vaart werd in de 62ste minuut gewisseld bij Betis, Van Wolfswinkel ging een kwartier later naar de kant.

Ondanks een 1-0 achterstand won Valencia met 1-3 bij derdeklasser Barakaldo CF. João Cancelo, José Gayá en Dani Parejo (penalty) scoorden voor de equipe uit de sinaasappelstad. Sevilla FC versloeg CD Varea, eveneens actief op het derde niveau, met 0-3. Coke, Michael Krohn-Dehli en Ciro Immobile waren de doelpuntenmakers.

De returns zijn over twee weken, FC Barcelona is al zeker van een plek bij de laatste zestien. De bekerhouder versloeg CF Villanovense over twee duels met 6-1. Na een 0-0 gelijkspel in de uitwedstrijd eind oktober werd de thuiswedstrijd eerder op de avond met 6-1 gewonnen. FC Barcelona neemt over twee weken deel aan de Wereldbeker, waardoor het bekertreffen met Villanovense werd vervroegd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen