Kortrijk stoot Anderlecht doelpuntrijk uit beker

2 december 2015, 22:49

De tiende eindzege in de Beker van België, waarop het al sinds 2008 wacht, zal er ook dit seizoen niet komen voor Anderlecht. De ploeg van coach Besnik Hasi werd woensdag in de achtste finales van het toernooi uitgeschakeld door KV Kortrijk. Het ging met 4-2 onderuit in het Guldensporenstadion in Kortrijk.

Kortrijk leidde binnen 28 minuten al met 3-0, door goals van Benoit Poulain, Maxime Chanot en Lukas Van Eenoo. Imoh Ezekiel deed in de 33ste minuut iets terug namens Anderlecht, maar een ommekeer zat er niet in voor de bezoekers. Vier minuten na rust zorgde Adam Marusic voor de 4-1 voor Kortrijk, Steven Defour bepaalde in de 63ste minuut de eindscore op 4-2. Kortrijk eindigde het duel wel met tien man, Chanot kreeg in de slotfase een rode kaart.

Standard Luik speelde zich wel in de achtste finales van de Beker van België, door op eigen veld met 2-0 te winnen van Sint Truiden. Sambou Yatabaré en Dino Arslanagic maakten al voor de pauze het verschil. Racing Genk was Charleroi na strafschoppen de baas: 1-1, 5-4.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen