Matic woest op Servië: "Anders stop ik er mee"

14 november 2015, 16:28

Nemanja Matic heeft het helemaal gehad met de Servische nationale ploeg. De middenvelder van Chelsea ging met zijn land vrijdag kansloos met 4-1 onderuit tegen Tsjechië. Matic laakt de instelling van zijn ploeggenoten en pleit voor verandering bij de nationale ploeg. Komt die er niet, dan overweegt de controlerende middenvelder om een punt te zetten achter zijn interlandloopbaan.

Matic stelt onomwonden dat sommige teamgenoten niet tot het gaatje gaat bij de nationale ploeg. "Ik probeer altijd het goede voorbeeld te geven, maar sommige mensen zien dat niet", spreekt hij. "De instelling van sommige spelers, zowel op als naast het veld, is onaanvaardbaar. Dat was al duidelijk van zodra we waren samengekomen op maandag."

Matic overweegt een vertrek bij de nationale ploeg. "Ik heb onze coach gezegd dat het voor mij niet meer hoeft als er niets verandert bij de nationale ploeg", aldus de middenvelder. "Ik vraag me vooral af of sommige van mijn ploeggenoten bij de nationale ploeg dezelfde povere werklust aan de dag leggen als bij hun club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen