Coach Kazachstan: "Zullen voor onze kansen gaan"

10 oktober 2015, 12:22

De nationale ploeg van Kazachstan neemt het vanavond (zaterdag) in de voorlaatste speelronde van de EK-kwalificatie op tegen het geplaagde Nederlands elftal. Ondanks dat Kazachstan in de gehele cyclus nog niet één zege boekte en de underdog is tegen Oranje, heeft bondscoach Yuri Krasnozhan vertrouwen in een stunt.

Kazachstan, dat doorgaans verdedigend speelt, is in de cyclus een stugge ploeg gebleken. In Amsterdam won Oranje moeizaam met 3-1, terwijl Kazachstan het ook Tsjechië (2-1) en Turkije (0-1) moeilijk maakte. "We hebben ook gezien dat Nederland de laatste twee wedstrijden met problemen kampte, dus we zullen voor onze kansen gaan", zei coach Krasnozhan volgens VI op de persconferentie. "Natuurlijk hebben we wel iets te verliezen. Het is belangrijk dat we aantonen dat we vooruitgang boeken, wat moet leiden tot een positief resultaat."

Krasnozhan hecht geen waarde aan het feit dan Danny Blind veel jonge spelers heeft opgeroepen voor de interland. "Ze zullen heus niet allemaal tegelijk op het veld staan", reageerde de coach nuchter. "En er staan ook een paar echte leiders op het veld bij Oranje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen