Van Duinen nekt Verbeeks Bochum met laat doelpunt

18 september 2015, 20:36

Coach Gertjan Verbeek liep vorige week met VfL Bochum voor de eerste keer in het seizoen averij (1-1 tegen Sandhausen) op in de Tweede Bundesliga en heeft vrijdagavond ook weer puntenverlies geleden. Er werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Fortuna Düsseldorf.

Een oude bekende van de Eredivisie deed Bochum de das om in de zevende speelronde. Mike van Duinen wist namelijk in de blessuretijd een puntje uit het vuur te slepen voor Fortuna Düsseldorf. De oud-aanvaller van ADO Den Haag was tien minuten voor tijd in het veld gekomen. Hij was trefzeker met een kopbal.

Bij Bochum, waar Tim Hoogland de score in de eerste helft opende, kwam Giliano Wijnaldum in de negentigste minuut als invaller binnen de lijnen. Verbeek en co gaan nog steeds aan de leiding in de 2.Bundesliga, met één punt voorsprong op nummer twee SC Freiburg.