Blunderende keeper kost PSG twee punten tegen Bordeaux

12 september 2015, 00:14

Paris Saint Germain heeft voor het eerst dit seizoen averij opgelopen in de Ligue 1. De ploeg van coach Laurent Blanc kwam vrijdag in het eigen Parc des Princes niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Girondins Bordeaux. PSG-keeper Kevin Trapp had met twee fouten een groot aandeel in het puntenverlies van zijn team.

Door twee goals van Edinson Cavani, waaronder een prachtige vrije trap, nam Paris SG twee keer een voorsprong. Door twee fouten van Trapp kwam Bordeaux echter telkens langszij. Bij de 1-1 van Henri Saivet in de 31ste minuut stond de Duitse sluitpost te schutteren bij een hoekschop, bij de 2-2 van Wahbi Khazri in de 79ste minuut had hij te veel tijd nodig om de bal aan te nemen na een terugspeelbal van een ploeggenoot. Hierdoor kon Khazri hem de bal ontfutselen en scoren. Bordeaux was een minuut eerder nog met tien man komen te staan, doelpuntenmaker Saivet had zijn tweede gele kaart gekregen.

Paris Saint Germain, waar Gregory van der Wiel op de bank zat, blijft ondanks het gelijkspel ook na deze speelronde koploper in de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen