Oekraïne hijgt Spanje in de nek na zege op Wit-Rusland

Jw
5 september 2015, 20:52   Bijgewerkt: 5 september 2015, 23:03

Oekraïne is nog altijd volop in de race om de tweede plaats in Groep C van het EK-kwalificatietoernooi. De organisator van de vorige editie van het EK boekte een overtuigende 3-1 zege op Wit-Rusland. Oekraïne staat nu in punten gelijk met nummer twee Spanje, maar de Europees kampioen van 2008 en 2012 komt vanavond nog in actie in de topper tegen Slowakije

Oekraïne deed in eigen huis wat het moest doen, namelijk winnen. Alleen bij winst zou de druk op Spanje worden opgevoerd. De ploeg van bondscoach Mikhail Fomenko had de klus al voor de rust geklaard. Artem Kravets, Andriy Yarmolenko en Jevgen Konoplyanka hadden Oekraïne naar een 3-0 voorsprong geleid. 

Wit-Rusland deed in de tweede helft nog wel iets terug via Sergey Kornilenko, maar meer dan een eretreffer was het niet. 

Luxemburg - Macedonië: 1-0

Groot nieuws in Luxemburg. Het kleine land boekte in een duel uit de onderste regionen van Groep C een zege op Macedonië. En dat is bijzonder voor de Luxemburgers, want het was de eerste overwinning in twee jaar tijd. Sebastien Thill was met zijn doelpunt verantwoordelijk voor het feestje. 

Spanje en Slowakije nemen het in deze groep vanavond om 20.45 uur tegen elkaar op. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen