Grap Engeland-coach Hodgson valt slecht bij San Marino

5 september 2015, 10:24

Roy Hodgson heeft zich de woede van San Marino op de hals gehaald. De keuzeheer speelt met Engeland vandaag (zaterdag) in het kader van de EK-kwalificatie het uitduel tegen het dwergstaatje en hij denkt blijkbaar gemakkelijk over dat duel. Hij stelde vrijdag dat Engeland net zo goed haar cricketteam kon afvaardigen voor het voetbalduel, en dan alsnog wel zou winnen van het elftal van San Marino.

Die opmerking is helemaal niet goed gevallen bij San Marino-bondscoach Pierangelo Manzaroli. "Ik ken Roy erg goed", steekt de keuzeheer van wal tegen de BBC. "Het is een goed persoon die goed opgeleid is. Maar als je in gesprek bent met de media, moet je uitkijken met wat je zegt. Tuurlijk zijn wij een kleiner voetballand dan Engeland, maar we verdienen respect. Deze opmerking ging te ver, het was echt een slechte beurt van Hodgson."

In Groep E staat San Marino op één punt uit zes duels. Het verloor het eerste duel met Engeland in oktober van vorig jaar met 5-0. Als Engeland vandaag (zaterdag) op San Marino wint, is het al geplaatst voor het EK in Frankrijk. Het land heeft namelijk na zes duels nog de maximale score van achttien punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen