'Roda JC hoeft Juric niet meer en gaat nu voor Taggart'

10 augustus 2015, 20:57

De komst van Tomi Juric naar Roda JC Kerkrade is van de baan. De Limburgse club hoopte de 24-jarige aanvaller uit Australië transfervrij over te nemen van Western Sydney Wanderers, maar ziet daar na nieuwe eisen vanuit het kamp van Juric vanaf. Dat meldt Voetbal International.

De vader van Juric was vorige week namens zijn zoon te gast bij Roda JC Kerkrade en gaf later groen licht voor een principeovereenkomst. De promovendus vond investeerder Arnold Hendriks bereid de deal mede te financieren, aangezien Juric een speler van buiten de Europese Unie is en derhalve meer moet verdienen dan 400.000 euro. Nadat de vader van Juric afgelopen weekend ineens met nieuwe eisen kwam, is Roda JC overgeschakeld op een alternatief.

Roda JC zou nu proberen Adam Taggart, een landgenoot van Juric, over te nemen van Fulham. De 22-jarige aanvaller kwam in de zomer van 2014 naar Engeland, maar speelde nog geen minuut voor de Londense club. In het seizoen 2013/2014 werd Taggart als speler van Newcastle Jets topscorer van de A-League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen