FIFA annuleert tijdelijke overstap Ruiz naar Levante

11 februari 2015, 08:49

Bryan Ruiz heeft slecht nieuws te horen gekregen. De Costa Ricaanse aanvaller verbond zich vlak voor het verstrijken van de transferdeadline aan Levante, maar de FIFA heeft een streep gezet door de overgang van de oud-speler van FC Twente en PSV. Zodoende blijft hij tot de rest van het seizoen bij Fulham spelen. ZIjn dienstverband op Craven Cottage loopt komende zomer af.

De FIFA heeft de huurovereenkomst tussen Levante en Fulham vanwege een administratieve fout geannuleerd. Een vergissing van Fulham zou ten grondslag liggen aan het afketsen van de overstap. De Engelse club, die afgelopen seizoen uit de Premier League degradeerde, dacht dat de transfermarkt in Spanje op 2 februari zou sluiten, maar dat was drie dagen eerder al het geval. Zodoende kon de verhuur van Ruiz niet meer tijdig worden geregeld.

Vorig jaar huurde PSV de Costa Ricaan een seizoenshelft van Fulham. Dit jaar wilden de Eindhovenaren dat ook wel, maar bleek het niet haalbaar. "Als club hebben we te maken met het totaalplaatje van zaken als spelerssalarissen en begroting. De situatie binnen de club is wat dat betreft veranderd ten opzichte van een jaar geleden", sprak trainer Phillip Cocu onlangs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen