Crouch verpest feestje Krul, Anita en Janmaat

8 februari 2015, 17:10

Newcastle United stevende zondagmiddag lang af op een overwinning op Stoke City, maar in het eigen St. James' Park werd in de slotminuten een 1-0 voorsprong uit handen gegeven. Peter Crouch bezorgde de bezoekers met een fraaie kopbal een punt in het duel der middenmoters. Newcastle blijft nu steken op de elfde plaats, Stoke staat één plaatsje hoger genoteerd.

Met Tim Krul, Vurnon Anita en Daryl Janmaat in de basis en zonder Siem de Jong en Erik Pieters had de wedstrijd even tijd nodig om tot leven te komen. Het duurde tot een kwartier voor tijd voordat het echt leuk werd in de strijd tussen The Magpies en The Potters. Jack Colback zorgde met een streep in de hoek op fraaie wijze voor de 1-0. Hij leek zich hiermee tot matchwinner te kronen.

Crouch dacht er echter anders over. De boomlange en dunne spits van Stoke werkte in de blessuretijd een voorzet met een geweldige kopbal achter Tim Krul, die net een vingerlengte tekort kwam. Zodoende hielden Newcastle en Stoke elkaar op 1-1, een resultaat waar beide ploegen weinig mee opschieten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen