PSG neemt revanche in beker, Stekelenburg held bij debuut

17 december 2014, 23:55

Paris Saint Germain heeft woensdag de kwartfinales van de Coupe de la Ligue bereikt. De regerend kampioen van Frankrijk won moeizaam met 1-3 van het lager geklasseerde AC Ajaccio, dat lang stand wist te houden tegen de kapitaalkrachtige Parijzenaars.

Voor PSG stond het treffen van Ajaccio niet alleen in het teken van het halen van de kwartfinales. De ploeg van coach Laurent Blanc wilde zich ook revancheren, na twee nederlagen op rij. In de Champions League werd van FC Barcelona verloren, in de Ligue 1 bleek En Avant Guingamp te sterk. De revanche kwam er. Edinson Cavani, Serge Aurier en Jean-Christophe Bahebeck maakten een 1-0 achterstand ongedaan met hun doelpunten.

Maarten Stekelenburg debuteerde met succes voor AS Monaco. De Nederlandse goalie, die in maart zijn laatste officiële wedstrijd keepte, speelde met 1-1 gelijk tegen Olympique Lyon en werd vervolgens de held in de strafschoppenserie. Hij stopte de beslissende strafschop van Lyon-speler Jordan Ferri, waardoor de Monegasken doorgaan in de Coupe de la Ligue.

Ricky van Wolfswinkel won met Saint Etienne met 0-1 bij Lorient. De Nederlandse spits werd in de rust gewisseld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen