Dost overwintert met Wolfsburg, Maduro uitgeschakeld

Ger
11 december 2014, 23:51   Bijgewerkt: 12 december 2014, 08:28

Bas Dost heeft donderdag met VfL Wolfsburg een plek in de volgende ronde van de Europa League afgedwongen. De Duitse ploeg was in de afsluitende groepswedstrijd duidelijk te sterk voor Lille: 0-3. Bij een overwinning hadden de Fransen zich geplaatst voor de knock-outfase.

Vanaf de bank zag Dost hoe Wolfsburg in groep H via Vieirinha op slag van rust op voorsprong kwam. Halverwege het duel mocht de Nederlandse spits ook zelf binnen de lijnen verschijnen. De bezoekers liepen daarna verder uit dankzij twee treffers van Ricardo Rodriguez, waaronder een penalty. Wolfsburg speelde vrijwel het gehele tweede bedrijf met een man minder. Josuha Guilavogui moest naar de kant met twee keer geel. Naast Wolfsburg gaat ook groepswinnaar Everton door.

PAOK Saloniki, met invallers Hedwiges Maduro en Maarten Martens, greep naast de tweede plaats in groep K. De Griekse formatie verloor voor eigen publiek van En Avant Guingamp: 0-2. De Franse club is achter groepswinnaar Fiorentina door naar de volgende ronde. Het duel in Griekenland stond onder leiding van Kevin Blom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen