Van Wijk klimt naar tweede plaats met Westerlo

25 oktober 2014, 22:15

Dennis van Wijk blijft met Westerlo een stevige subtopper in de Belgische Pro League. De promovendus won zaterdag in het eigen Kuipje met 2-1 van KV Kortrijk.

Raphaël Lecomte kroonde zich met een doelpunt in de 79ste minuut tot goudhaantje van Westerlo. Kenneth Schuermans had de thuisclub in de zeventiende minuut al op 1-0 gezet, maar die treffer werd na een uur door oud-RKC'er Teddy Chevalier ongedaan gemaakt. Bij Westerlo hadden de Nederlanders Mitch Apau en Sherjill MacDonald een basisplaats, Evander Sno was absent.

Westerlo heeft nu twintig punten, waarmee het samen met Club Brugge op de tweede plaats staat. De achterstand op koploper Anderlecht bedraagt drie punten. Club Brugge en Anderlecht komen zondag nog in actie, thuis tegen respectievelijk AA Gent en Standard Luik.

Door een treffer van Hervé Kage diep in blessuretijd won Racing Genk met 0-1 bij Waasland-Beveren. Daardoor staat de ploeg van bankzitter Marco Bizot nu samen met AA Gent op de vierde plaats. Beide clubs hebben negentien punten verzameld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen