Paris Saint Germain speelt ook tegen Toulouse gelijk

27 september 2014, 19:13   Bijgewerkt: 27 september 2014, 22:21

Paris Saint Germain lijkt dit seizoen geabonneerd op gelijke spelen in de Franse Ligue 1. De titelverdediger kwam zaterdag voor de vijfde keer in acht wedstrijden niet verder dan een remise. Dit maal gebeurde dat in en tegen Toulouse. In het Stadium Municipal werd het 1-1.

De eindstand stond al na iets meer dan een half uur op het scorebord. Wissam Ben Yedder bracht Toulouse in de achtste minuut aan de leiding. Jean-Christophe Bahebeck maakte in de 33ste minuut gelijk. De aanvaller was trefzeker op aangeven van Marco Verratti. Bij Paris SG ontbrak Zlatan Ibrahimovic vanwege een hielblessure, Gregory van der Wiel was wel fit. Desondanks bleef de Nederlandse rechtsback op de bank bij de Parijzenaars.

Paris Saint Germain heeft na acht duels veertien punten en staat daarmee op een gedeelde derde plaats. De hoofdstedelingen moeten Marseille (zestien punten) en OSC Lille (vijftien) boven zich dulden. Marseille krijgt zondag bezoek van Saint-Etienne, dat evenals Paris SG veertien punten heeft, Lille won vanavond met 1-0 van SC Bastia. De Belg Divock Origi maakte zes minuten voor rust het verschil tegen de eilandbewoners.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen