'Tottenham Hotspur verkiest Allegri boven Van Gaal'

18 april 2014, 11:41

Niet Louis van Gaal, maar Massimiliano Allegri wordt volgens de Italiaanse sportkrant Corriere dello Sport de nieuwe manager van Tottenham Hotspur. Naar verluidt treedt de voormalig coach van onder meer AC Milan per 1 juli in dienst bij de Londense club. Mauro Tassotti zou als assistent-trainer met hem meegaan.

De krant meldt dat de komst van Allegri naar Tottenham vooral een idee is van diens landgenoot Franco Baldini, de technisch directeur van de Engelse club. Momenteel zit Tim Sherwood als coach op de bank op White Hart Lane, hij is hoofdverantwoordelijk sinds het ontslag van André Villas-Boas eerder dit seizoen. Al enige tijd is duidelijk dat Sherwood na dit seizoen een stap terug moet doen. Van Gaal werd lang gezien als belangrijkste kandidaat voor de positie, maar de bondscoach van het Nederlands elftal grijpt dus mogelijk toch naast de job.

Overigens wordt Van Gaal niet alleen genoemd bij Tottenham, maar ook bij Manchester United. De oud-coach van onder meer Ajax, AZ, FC Barcelona en Bayern München heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag aan de slag wil bij een topclub uit de Premier League. Hij vertrekt na het komende WK bij Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen