Heitinga ziet Italiaans avontuur wel zitten

25 december 2013, 14:15

John Heitinga ziet een transfer naar Italië wel zitten. De 30-jarige verdediger wordt in het geruchtencircuit gelinkt aan onder meer Napoli, Fiorentina en AS Roma. Hij benadrukt dat er van officiële belangstelling echter nog geen sprake is.

Heitinga is sinds de komst van coach Roberto Martínez op een zijspoor beland bij Everton. De mandekker speelde dit seizoen nog geen minuut in de Premier League, waardoor hij ook uit beeld is geraakt bij Oranje-bondscoach Louis van Gaal. Met het oog op het WK in Brazilië is een transfer in januari noodzakelijk voor Heitinga, wiens contract bij The Toffees komende zomer afloopt. Martinez liet afgelopen weekend al weten mee te zullen werken aan een winters vertrek van de Nederlander, wiens toekomst dus mogelijk in Italië ligt.

"Ik heb al in Spanje en Engeland gespeeld en het zou me leuk lijken om ook in Italië het avontuur aan te gaan", zegt Heitinga tegen La Gazzetta dello Sport. "Er zijn diverse Serie A-teams in mij geïnteresseerd, maar ik ben in afwachting van officiële berichten van mijn zaakwaarnemer. Waarschijnlijk volgt er één dezer dagen meer duidelijkheid."

Heitinga is onder de indruk van AS Roma, de ploeg van Kevin Strootman "Dat team is echt heel goed bezig dit seizoen", gaat de oud-Ajacied verder. "Het is nog ongeslagen en heeft een geweldige prestatie geleverd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen