Hasselbaink geniet bij Royal Antwerp FC

17 oktober 2013, 21:49

Jimmy Floyd Hasselbaink heeft sinds dit seizoen de leiding over Royal Antwerp FC en heeft het erg naar zijn zin bij de Belgische Tweedeklasser.

"Toen ik deze aanbieding kreeg, ben ik wezen rondkijken. Ook heb ik informatie ingewonnen en heel veel video's gezien van de speelstijl en de atmosfeer. Dan besluit je het toch te doen. En achteraf gezien... ik heb het heel erg naar mijn zin", aldus Hasselbaink tegenover de NOS.

De voormalig spits van onder meer Chelsea moet flink aan de bak in Antwerpen. "Het is hard werken, want de faciliteiten zijn niet altijd de beste. Omdat je daardoor dingen moet doen die je normaal niet hoeft te doen, krijg je wel meer ervaring. En het biedt ook meer bevrediging."

Hasselbaink werkt samen met Richard Stricker en volgens de assistent zijn de taken duidelijk verdeeld. "Het ligt aan de trainingsvormen die we doen. Bij trapvormen en positiespellen ben ik best veel aan het woord. Maar als we tactisch gaan trainen, is de coach aan het woord. Ik vind dat je er bovenop moet zitten als coach. Maar ik vind dat wij er niet vervelend bovenop zitten. We geven ze ook de ruimte om fouten te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen