Afgang Werder en Gladbach, De Jong schlemiel

4 augustus 2013, 17:00   Bijgewerkt: 4 augustus 2013, 17:19

Werder Bremen is het seizoen op de slechtst mogelijke manier begonnen. De Noord-Duitse ploeg vond zondag al zijn Waterloo in het Duitse bekertoernooi. In de eerste ronde was derdeklasser 1. FC Saarbrücken na verlenging met 3-1 te sterk.

Werder, zonder de zieke Eljero Elia, kwam in Saarbrücken vlak voor rust met 1-0 achter. Door een treffer van Sebastian Prödl werd het gelijk en moest er verlengd worden, maar in deze extra tijd forceerde de thuisploeg de beslissing. Het scoorde twee keer en stuurde Werder zo met de staart tussen de benen terug naar Bremen.

Ook Borussia Mönchengladbach verloor in de eerste ronde van de DFB Pokal van een ploeg uit de Derde Bundesliga. Met Luuk de Jong als invaller verloor de ploeg na strafschoppen van SV Darmstadt 98. In de beslissende penaltyserie miste De Jong vanaf elf meter. Ook teamgenoot Branimir Hrgota benutte zijn strafschop niet.

Nog een derde ploeg uit de Bundesliga, promovendus Eintracht Braunschweig, ligt al uit de Duitse beker. Het verloor met 2-1 van tweedeklasser Arminia Bielefeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen