Hodgson positief na remise: "Alles in eigen hand"

27 maart 2013, 09:36   Bijgewerkt: 27 maart 2013, 09:57

Engeland slaagde er dinsdag niet in om de koppositie in kwalificatiegroep H over te nemen. Op bezoek bij concurrent Montenegro stond de formatie van bondscoach Roy Hodgson lang met 0-1 voor, maar in de slotfase maakte de thuisploeg gelijk.

Door het 1-1 gelijkspel behoudt Montenegro twee punten voorsprong op Engeland, maar Hodgson maakt zich daar weinig zorgen over. "We spelen drie van onze laatste vier wedstrijden, onder meer tegen Montenegro en Polen, voor eigen publiek. We hebben dus alles in eigen hand en willen dat zo houden door te blijven winnen."

Over de wedstrijd in Montenegro was Hodgson niet helemaal tevreden. "Het gevoel van teleurstelling overheerst, omdat de situatie er in de rust heel goed uit zag. Maar na de pauze verloren controle over de wedstrijd, met als gevolg die gelijkmaker."

De volgende WK-kwalificatieduels van Engeland zijn in september, tegen Oekraïne (uit) en Moldavië (thuis). Pas daarna, in oktober, wachten de thuiswedstrijden tegen Montenegro en Polen. Polen heeft nu één verliespunt minder dan de Engelsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen