Reimerink: "Slechtste seizoen uit carrière"

8 maart 2012, 13:35

Jules Reimerink stond jarenlang te boek als een groot talent, maar slaagt er vooralsnog niet in om die status waar te maken. Bij zijn huidige club Energie Cottbus, dat uitkomt in de tweede Bundesliga, pendelt hij zelfs tussen de bank en de tribune.

Dat heeft hij aan zichzelf te wijten, zegt Reimerink in Kicker. "Ik heb een tijd niet goed getraind, ik liet mijn kop te snel hangen." Afgelopen zomer werd hij nog in verband gebracht met Hamburger SV en FC Augsburg en ook in de winter was er interesse in de aanvaller, maar inmiddels is dat weggeëbd. "Zoals ik nu speel, is het niet zo gek dat niemand interesse in me heeft. Dit is het slechtste seizoen uit mijn carrière."

Reimerink is vastbesloten om het tij te keren, zegt hij. "Het zit tussen mijn oren. Na één goede wedstrijd ben ik soms te snel tevreden. Dat moet veranderen, daar ga ik aan werken. Ik wil hier namelijk niet tot de zomer van 2014 op de bank zitten."

De inmiddels 22-jarige Reimerink is afkomstig uit de jeugd van FC Twente en speelde op huurbasis voor Go Ahead Eagles. Sinds 2010 speelt hij voor Cottbus. Hij kende een sterk eerste jaar, maar dit seizoen stond hij pas zeven keer in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen