Scheidsrechter zet spits Antwerp in zijn blootje

Ger
24 september 2011, 14:02   Bijgewerkt: 24 september 2011, 15:27

Kevin Oris heeft deze week tijdens het verloren bekerduel met Kortrijk een heuse striptease laten zien. De spits van FC Antwerp moest net voor het begin van de verlenging op last van de scheidsrechter van ondergoed wisselen.

Het publiek in Kortrijk kreeg daarop vol zicht op de billen van Oris. "Er viel allicht niks te zien wat de mensen nog niet wisten", reageert de Belg in Het Nieuwsblad op het compromitterende fotomateriaal van zijn achterwerk. "Natuurlijk hebben de ploegmaats erom gelachen, maar dat kan ik zelf ook. Ik heb ze zelfs op mijn eigen Facebookpagina gezet. Je weet toch dat je de verspreiding van dat soort materiaal niet kan tegenhouden."

De spits heeft geen begrip voor de beslissing van de arbiter. "We speelden met groene shirts en witte broeken. Onderaan onze broek is er een rood biesje van bijna twee centimeter breed. Dat paste toch netjes bij de rode liesbroek die ik eronder droeg? De scheidsrechter zei vooraf ook dat het mocht. Pas bij het begin van de verlengingen veranderde hij plots van mening."

"Ik had in de fase vooraf een gele kaart gevraagd voor een tegenstander, omdat die er nogal fors invloog. Daarop waarschuwde de scheidsrechter me met de woorden dat ik nog eens wat zou zien. Plots was dat stukje textiel onder mijn uitrusting er blijkbaar te veel aan. Het moest snel gaan, maar iedereen had natuurlijk gezien dat ik daar een paar seconden in mijn blootje stond. Ik verdenk de scheidsrechter ervan dat hij me erbij wilde lappen. Dat is dus gelukt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen