Ontslag dreigt voor McClaren na bekerblamage

22 december 2010, 20:50   Bijgewerkt: 22 december 2010, 21:11

Steve McClaren moet vrezen voor een ontslag bij VfL Wolfsburg. De toch al geplaagde oefenmeester kreeg woensdag in het Duitse bekertoernooi een nieuwe dreun te verwerken. Op eigen veld werd met 1-3 verloren van tweedeklasser Energie Cottbus. Bij rust was de stand al 0-3 in het voordeel van de bezoekers.

Vooral het spel van zijn elftal in de eerste 45 minuten zal McClaren aan het denken hebben gezet. Tweedeklasser Cottbus kon de thuisploeg van het kastje naar de muur sturen en door goals van Nils Petersen (twee) en Jiayi Shao kwam Wolfsburg op 0-3 achter. Edin Dzeko redde na rust de spreekwoordelijke eer voor de thuisploeg, maar daarmee voorkwam de Bosniër niet dat Wolfsburg onder een striemend fluitconcert het veld verliet. De crisis is daarmee compleet voor de kampioen van 2009, die in de competitie na zeventien duels op een beschamende dertiende plaats staat.

Bij Energie Cottbus stond voormalig FC Twente-aanvaller Jules Reimerink in de basis. Hij gaf de assist bij de 0-3 en werd na ruim een uur naar de kant gehaald.

Naast Wolfsburg leed ook 1.FC Köln een pijnlijke bekernederlaag tegen een ploeg uit de Tweede Bundesliga. Op eigen veld tegen MSV Duisburg werd het 1-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen