Geen sensaties in Frans bekertoernooi

9 januari 2010, 23:18   Bijgewerkt: 9 januari 2010, 23:25

De Ligue 1-clubs hebben zich zaterdag niet laten verrassen in de Coupe de France. Van alle eersteklassers die in actie kwamen, verliet alleen Valenciennes het toernooi. Dat deed het echter na een nederlaag bij divisiegenoot Le Mans (1-0).

AS Monaco had de meeste moeite om zich te kwalificeren voor de vierde ronde. De Monegasken hadden penalty's nodig om zich te ontdoen van tweedeklasser Tours FC (4-3). Landskampioen Girondins Bordeaux en Toulouse speelden eveneens tot het einde een spannend duel. Beide clubs wonnen slechts met 1-0, van respectievelijk Rodez AF (derde divisie) en Les Herbiers (vierde divisie).

Olympique Lyon kende minder problemen. De zevenvoudig kampioen van Frankrijk won op bezoek bij RC Strasbourg met 3-1. Stade Rennes klopte Caen, dat evenals Strasbourg uitkomt in de Ligue 2, met 2-0. US Boulogne liet de ruimste overwinning aantekenen. Het zegevierde met 4-1 bij zesdeklasser FC Seclin.

Een aantal bekerduels staat voor zondag en maandag op de rol. Daarnaast kon een handvol wedstrijden geen doorgang vinden vanwege de weersomstandigheden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen